Horsens tættere på Europa

Besejrede Brøndby på hjemmebane

Superligaklubben AC Horsens besejrede søndag aften Brødnby IF med 2-0 på hjemmebane.
Med de tre point kom østjyderne et afgørende skridt tættere på bronzemedaljer og europæisk fodbold.

Ganske fortjent, hvis man bedømmer på søndagens fodbold. For selv om Brøndby sad på spillet i store dele af kampen, kom AC Horsens også frem til en del store chancer, og kunne lige så vel have udbygget føringen.

Og som Brøndbytræner Auri Skarbalius sagde til klubbens hjemmeside inden kampen, så er AC Horsens gode til at gøre de rigtige ting på de rigtige tidspunkter i kampen.

Tidligere Brøndby-spillere scorede
Søndag var det endda to tidligere Brøndby-spillere, som formåede at gøre det helt rette på det rigtige tidspunkter, da Martin Spelmann og Johan Absalonsen stod bag de to mål.

Særligt det første mål var sigende for den følelse, de to hold efterlod publikum med efter kampen.

I det samme 29. minut brændte landsholdsfløjen Dennis Rommedahl nemlig en friløber mod purunge Frederik Rønnow i AC Horsens-målet, mens Martin Spelmann i den anden ende få sekunder senere scorede sikkert alene mod målmand Michael Tørnes.

I øvrigt efter en episode, hvor Mike Jensen blev sat under pres i kanten af feltet, efter Michael Tørnes satte ham under pres med en forfejlet igangsætning.

En fejl, som var en af de store forskelle på de to klubber søndag. Mens Tørnes flere gange så usikker ud, viste Frederik Rønnow nemlig en stoisk ro og autoritet, som ikke er mange 19-årige forundt, men som ganske fortjent har givet ham det fjerde clean sheet i træk.