Horsens-sejler til tops

Anne-Marie Rindom sejrede ved World Cup-stævne i Miami

Foto: International Sailing Federation

Lørdag opnåede den 23-årige Horsens-sejler Anne-Marie Rindom karrieren hidtil største sejr, da hun vandt World Cup-stævnet i Miami i USA.

Sejren kom i hus efter en overbevisende præstation i det afsluttende Medal Race. Her lå Anne-Marie Rindom midt i feltet gennem det meste af sejladsen, men rykkede til sidst og gik i mål på en tredje plads - og det var nok til at snuppe første pladsen i den samlede stilling.

Anne-Marie Rindom blev nummer 13 ved OL i 2012. Siden da er hun gradvist rykket tættere på verdenstoppen - ikke mindst i sidste halvdel af 2014, hvor hun først vandt den olympiske testevent i Rio og kort efter fik sin hidtil bedste VM.-placering med en syvendeplads.

Tredjeplads til dansk 49er

De danske sejlere hentede yderligere en podieplacering ved World Cup-stævnet i Miami. I 49er-klassen sluttede Jonas Warrer og Anders Thomsen på en samlet tredjeplads.

De vandt lørdagens Medal Race, men lidt for store udsving i resultater tidligere på ugen betød, at den samlede førsteplads var uden for rækkevidde.

I 49erFX sluttede de aarhusianske VM-sølvindere, Ida Marie Baad og Marie Thusgaard - kåret som Årets Østjyske Sportsnavn 2014 - som nummer 11. En placering, der skal ses i lyset af, at Ida Marie Baad har været ude med en fodskade siden november.