Hjælp politiet: Kan du genkende tyvekosterne?

Sydøstjyllands Politi søger ejerne til effekter stjålet under indbrud i den sydlige del af Østjylland

Billedet her viser nogle af kosterne fra indbrud begået på Horsens-egnen. Foto: Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi har gennem langvarig efterforskning fundet en række effekter stjålet under indbrud - formentlig i området omkring blandt andet Horsens og Ry og andre steder i den sydlige del af regionen. Tingene ønsker man at bringe tilbage til rette ejere og samtidig finde frem til gerningsmanden. 

- For at få opklaret sagen beder vi borgerne om hjælp. Genkender du de genstande, der er på billedet, eller ved du, hvem der ejer dem, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114. Har du i øvrigt oplysninger i sagen, så hører vi også meget gerne fra dig, lyder det fra politiet. 

Læs også Tyvekoster for 667.000 kr. fundet hos ung østjyde

Tidligere onsdag var det Østjyllands Politi, der kunne melde ud, at man havde fundet store mængder tyvekoster efter ransagning af en 19-årig mands adresse i Risskov. 

Her blev der fundet polermaskiner og bilplejeprodukter for cirka 210.000 kroner. Effekterne stammer fra et indbrud i Skive. Politiet ransagede også en garage i det nordlige Aarhus, som den 19-årige har lejet. Her fandt man blandt andet to motorcykler, en håndfuld cykelstel, seks Arne Jacobsen-spisebordsstole og to PH-lamper. Kosterne stammer fra indbrud  i Aarhus, Hadsten, Farsø og Vejle.

Også i denne sag søger politiet ejermændene til de stjålne effekter. Se billeder af dem herunder: 

Her er nogle af effekterne fra sagen i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi

I Aarhus fandt Østjyllands Politi tyvekoster for over 600.000 kr.  Foto: Østjyllands Politi