HIC-træner ikke overrasket

Horsens IC er foran 2-0 mod Bakken Bears, men det overrasker ikke HIC-træneren

Arkivbillede af Horsens IC-fans

Mændenes DM-finaler i basketball er i fuld gang, og i serien bedst af syv kampe er det to østjyske hold, der mødes.

Det er de mangedobbelte mestre fra Bakken Bears, der møder Horsens IC.

Og Horsens IC har fået en flyvende start på serien, hvor 'de gule' fører 2-0 efter de første kampe.

Se: To sejre fra DM-guld

Men det overrasker ikke Horsens IC's træner, kroatiske Arnel Dedic.

- Jeg er absolut ikke overrasket. Vi kender Bakken og deres kvalitet, men fra begyndelsen af sæsonen har vi vidst, at vi har chancen på grund af vores mentalitet og den måde, vi angriber kampene på, siger Arnel Dedic, der understreger, at 2-0-føringen ikke bliver en sovepude.

- Målet er ikke nået. Det er 'job half done', og de to næste kampe bliver rigtig hårde, siger Dedic til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Horsens IC er svækket på guardpladserne, hvor både Anton Elsner og Esben Reinholt er løbet ind i skader, der sandsynligvis holder dem ude af resten af finaleserien.

To store tab for Horsens IC, for de to spillere har også ofte været brugt til at give holdets stjerne Skyler Bowlin nogle tiltrængte pauser.

- Vi mangler dem i vores rotation og især mod Bakken, der nærmest har ti lige gode spillere, de kan rotere imellem, siger Arnel Dedic, der alligevel er fortrøstningsfuld.

- Vi spiller allerede Skyler mere, end vi måske burde, men han viser ingen tegn på hverken fysisk eller mental træthed, siger Arnel Dedic.

Kamp tre spilles i Vejlby-Risskov-Hallen mandag den 4. maj.