Henriksen: Skive IK performer godt

Intet er givet på forhånd, når AC Horsens fredag drager til Skive

Fredag aften møder AC Horsens på udebane Skive IK. Cheftræner Bo Henriksen ser frem til kampen i Bet25 Ligaen, og han har stor respekt for fredagens modstander.

Efter en svingende start på sæsonen har Skive de seneste fire kampe fået bedre styr på deres spil, som har resulteret i syv point på kontoen.

- Sidst vi mødte Skive på deres bane vandt vi med 2-0. Skive var på daværende tidspunkt inde i en dårlig periode, mens vi for alvor havde momentum omkring den kamp. At billedet nu bare fem kampe senere ser anderledes ud, fortæller meget godt hvor jævnbyrdig Bet 25 Ligaen er i denne sæson, siger Bo Henriksen til AC Horsens hjemmeside.

- Vi skal op mod et hold der lige nu performer rigtig godt, så vi skal udvise stor vilje, tålmodighed og hårdt arbejde for at hente noget med hjem fra Skive, erkender Bo Henriksen, der dog har et hold der er ubesejret i hele 8 kampe i træk i turneringen.

AC Horsens har i de seneste tre kampe spillet uafgjort, men træneren fokuserer på, at de gule er ikke har tabt otte kampe i træk.

- Det er helt vildt flot arbejde af spillerne. De seneste to opgør mod Vendsyssel og Fredericia burde vi også have fået mere ud af, da begge kampe lå til, at vi kunne have taget sejren. Det er dog en reminder til os om, at ingenting kommer let til noget hold i denne sæson, siger han.

Fredagens kamp fløjtes i gang klokken 19.

Fældede træer grenå

Mystik om fældede træer: - Jeg kan ikke erindre noget lignende, siger kommune-chef

coronavaccination

play Sundhedsordfører: Ændret vaccineplan kan gavne beboere på Sølund

skorsten røg brændeovn luftforurening forurening

playSF vil forbyde brændeovne om natten

Skærmbillede 2021-01-19 kl. 15.57.51

Østjysk efterskoleelev med opsang: Vi mister vigtige minder, men andre kan miste livet

Jim-kopi kopi

playØstjyske Jim er måske Danmarks største Dolly Parton fan

øjenvipper

Randers-virksomhed ransaget: Ejer sigtet for bedrageri