Forventet sejr til topholdet i Randers

Horsens IC slog her til aften Randers Cimbria på udebane med 105-81

På forhånd var der lagt op til en umulig opgave for hjemmeholdet Randers Cimbria, der torsdag aften mødte det ubesejrede mandskab fra Horsens. Fra kampens begyndelse var favoritrollen dog ikke til at få øje på.

Første periode startede nemlig med 10 ubesvarede point til hjemmeholdet. Cimbria-spillerne var i den grad klar for start og overrumplede de gule fra Horsens. Udeholdet får dog hul på scoringskrisen, så perioden ender kun med en femmåls-føring til Cimbria - 25-20.

Fra 2. periodes start sidder der nu Horsens IC på det hele. På små to min. er de lige pludselig foran 29-27, og dominansen fortsætter perioden ud. Rækkens førerhold går til pause foran 54-40.

Horsens udbygger til sidst

I 3. periode bølger spillet frem og tilbage, men Horsens holder føringen. Stilingen inden de sidste 10 min. er derfor 76-62 til gæsterne.

Horsens lykkes med det meste i de min, og efter 2 minutter er de nu foran 83-64. Randers er begyndt at have mere fokus på dommerne end selve kampen, og det koster i begge ender. Horsens udbygger til føring på 97-71 med fire min. tilbage af opgøret.

Cimbria har hverken ressourcer eller evnerne til at sætte en slutspurt ind, og opgøret ender fortjent 105-81 til Horsens IC.

Topscorer for hjemmeholdet Randers Cimbria blev Charlie Burgess med 25 point, mens Himrod Hillard lavede 26 point som den bedst scorende hos Horsens.

Resultatet betyder, at Horsens IC cementerer deres suveræne 1. plads i Basketligaen, hvor Randers fortsat er nummer 6.