Facebook-lokker ville i kontakt med småpiger

Facebook-lokker fra Østbirk er anholdt, efter at han forsøgte at komme i kontakt med hesteinteresserede småpiger.

Facebook-lokkeren "Anni Hansen" fra Brædstrup er anholdt. Det bekræfter Vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi

- Vi har anholdt gerningsmanden her ved middagstid, og han har tilstået, at det var ham, der stod bag de forskellige henvendelser på facebook, siger Lars Peter Madsen til P4 Østjylland.

Det viser sig nu, at gerningsmanden er lokal og fra den nærliggende landsby, Østbirk. Politiet vil dog ikke afsløre, om det var tip fra en borger, der til sidst fældede "Anni Hansen":

- Vi var i gang med den traditionelle efterforskning, men så fik vi et tip om, at det var denne her mand, der var tale om, og så kørte vi straks ud og anholdte ham, siger Lars Peter Madsen.

Den nærmere efterforskning skal nu vise, hvor stor en strafudmåling, der kan blive tale om.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har stoppet den her mand. Jeg har fornemmet på forældrene i området, at de har været nervøse. Så nu kan de ånde lettet op, siger han.

Manden, som på det sociale netsted Facebook har udgivet sig for at være en 12-årige pige ved navn Anni Hansen, har tilsyneladende været ihærdig efter at få kontakt til hesteinteresserede småpiger fra området omkring Brædstrup.

Kilde: P4 Østjylland