Efterlyser vidner til vold

Fire mænd blev overfaldet i weekenden

Modelfoto. Foto: Colourbox

Sparket, slået og skubbet. Det var, hvad fire mænd i denne weekend blev udsat for i Horsens.

Derfor er Sydøstjyllands Politi lige nu på jagt efter vidner, som kan hjælpe politiet på sporet af voldsmændene.

Det første overfald fandt sted omkring klokken 23.45 på Allegade i Horsens mellem Restaurant Spinderokken og Shell-tankstationen.

Her kom tre mænd gående ind mod byen, da to af mændene pludselig blev slået og sparket af formentlig to af andre mænd, har de forklaret til politiet. De to mænd fulgtes med en tredje mand.

Klokken 3.25 blev en kinesisk studerende slået ned på Torvet. Han fik knytnæveslag i ansigtet og faldt til jorden, hvorefter to mænd fortsatte med at sparke eller slå ham.

- Gerningsmændene var to danske mænd, der fulgtes ad og som fortsatte væk fra sted ad Søndergade, oplyser politiet.

Flere spark og slag

Den kinesiske mand måtte efterfølgende på skadestuen for at have syet en flænge i øjenbrynet og en flækket næseryg.

Knap en time efter - klokken 4.10 - blev en anden mand slået ned i Nørregade. Manden var på vej hen til sit hotel efter at have været til Volbeat-koncert. Pludselig blev han slået i hovedet af en mand. Det fik ham til at forsøge at gå væk fra stedet, hvorefter han fik et skub i ryggen.

Liggende på jorden fik han flere spark og slag. Han fik efterfølgende hjælp af flere forbipasserende, oplyser politiet:

- De to ukendte gik herefter fra stedet. Efterfølgende hjalp en mand og en kvinde med at skaffe en ambulance, da den overfaldne blødte kraftigt fra baghovedet.

Hvis man har oplysninger, som kan hjælpe politiet med at finde voldsmændene, kan man kontakte Sydøstjyllands Politi på tlf. 114.