Efter bilagssag: Ny direktør for Horsens Havn

Bestyrelsen i Horsens Erhvervshavn har fundet en afløser efter, at den daværende direktør blev suspenderet

Det bliver den nu tidligere havnedirektør i Kolding, Claus Holm Christensen, som fremover skal tegne Horsens Havns udvikling.

Det har bestyrelsen i Horsens Erhvervshavn netop besluttet.

Claus Holm Christensen tager over efter Peter Larsen, som blev bortvist og politianmeldt i slutningen af november sidste år på grund af mistanke om mandatsvig.

- Det er godt, at vi kan komme videre efter den turbulente periode, vi har oplevet de seneste par måneder, siger formand for Horsens Erhvervshavn, Per Løkken, til tv2oj.dk og fortsætter:

- Vi har derfor sat alle kræfter ind for hurtigt at finde den rette afløser, og det mener vi, er lykkes. Han ved, hvordan man driver en havn og har erfaring med kommunikation og samarbejde.

Horsens Havn bortviser og politianmelder havnechef

Claus Holm Christensen har været havnedirektør i Kolding i tre år og har før det været havnechef i Aarhus. Han kommer derudover med 23 års erfaring fra Søværnet.

Fælles vækst

Den 1. februar er han klar til at træde til i Horsens. Et job, han ser frem til:

- Det er utroligt spændende med den udvikling, som havnen står foran de kommende år, hvor by og havn skal smelte tæt sammen. Det kræver forståelse, godt naboskab og en stærk kommunikation, og det håber jeg at kunne bidrage med, siger Claus Holm Christensen.

En af de helt store opgaver for den nye havnedirektør er ifølge formand for Horsens Erhvervshavn, Per Løkken, at skabe øget vækst gennem blandt andet samarbejde med de øvrige østjyske havne som eksempelvis Aarhus.

- Nogle ting er de gode til i Aarhus. Andre er vi i Horsens, så vi skal se på, hvordan vi kan arbejde sammen om at yde en god service, siger han.

Den tidligere havnedirektør i Horsens, Peter Larsen, blev bortvist og meldt til politiet efter, det blev afsløret, at han for et par år tilbage havde anført fiktive navne på en række bilag.

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Skærmbillede 2021-01-24 kl. 20.49.53

playMaria venter sit første barn - men får ingen fødselsforberedelse

Dresslab

play SoMe-shopping vinder frem: - Det allerbedste er, at jeg har en kommunikation med mine faste kunder

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere