E45: Horsens-borgmester påpeger vigtigheden af en masterplan

Borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen (S), er glad for udsigten til en udvidelse af E45, men han efterspørger en masterplan

Regeringen har netop offentliggjort et udspil, der skal sikre en udvidelse af den østjyske motorvej mellem Aarhus og Skanderborg. Det vækker i første omgang også begejstring længere sydpå i Horsens, men der er også et men.

- Jeg er meget tilfreds med, at regeringen har besluttet at gå i gang med at udvide motorvejen på den mest åbenlyse strækning. Det betyder meget for Horsens Kommune og for hele Østjylland, at infrastrukturen og vores livsnerve E45 bliver styrket, siger borgmester Peter Sørensen.

Han pointerer, at Østjylland er et område med meget industri, og i øjeblikket er det landets vækstområde nummer to. Derfor er det ifølge ham afgørende at investere i infrastrukturen.

- Men det er også vigtigt med en masterplan for motorvejen fra Randers i nord til Vejle i syd. Det er dog fornuftigt at starte med den her etape, for gravede man hele E45 op, ville alt gå i stå, forklarer borgmesteren.

Du kan se hele interviewet med ham øverst i artiklen.  

gerningamamnd

Kan du hjælpe politiet? Efterlyser mand for påsat brand

Kirsten Dyrman

Politidirektøren om helikoptere i luften og en ung kollega med familie på intensiv

20210622-014455-L-1920x1079we

EM-eventyr udløser fodboldfest i gaderne

COVID-19 LIVE:
20210604-173648-L-1920x1079we

liveblog Nye rejseregler kan give kø

hanne-knude-palshof_11

play Dyrlæger fravalgt: - Arrogant ikke at anerkende vores faglighed

Retten i Aarhus

Flugtbilist til betjent i retten: - Krammer?

Dagens mest læste