Dobbelt op på teenageidoler

Populær opvarmnings-gruppe er på plads til One Directions koncert i Horsens

De danske teenagepiger, som har sikret sig billet til One Directions koncert i Horsens til sommer, har nu endnu mere grund til at huje og skrige af glæde.

Det engelske boyband får nemlig følgeskab af to i øjeblikket meget populære herrer. Det afslører arrangørerne bag koncerten, Horsens & Friends, i dag.

Se også: One Direction til Horsens

Til at varme op for Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson fra One Direction er nemlig ingen ringere end danske Citybois.

Bag navnet gemmer sig Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov fra Gentofte, som har tiltrukket sig stor opmærksomhed efter deres deltagelse i X Factor. Citybois vandt ikke tv-programmet, men tog til gengæld en masse teenagehjerter med storm.

Se også: 24.000 solgte billetter på to timer

Nu får de så mulighed for at være opvarmning for verdens største popband foran et kæmpestort publikum i Horsens:

- "HOLD DA HELT OP! Tanken ved alle de mennesker i boxen til x-factor finalen var vild, og så bagefter Falconer Salen som var for overdrevet. Men nu snakker vi om 30.000 mennesker, det sindssygt og vi glæder os helt vildt!, lyder det fra de to medlemmer af Citybois.

Da billetterne til One Directions koncert i Horsens blev sat til salg, blev 24.000 billetter revet væk på bare to timer.

Ifølge arrangørerne er der stadig få billetter tilbage. Måske de hurtigt får ben at gå på, nu når der er lagt op til den helt store popfest i Horsens.

One Directions og Citybois optræder den 16. juni på Casa Arena i Horsens.

Hvis navnet 'Citybois' ikke umiddelbart ringer en klokke, eller hvis du ikke kan få nok af de to drenge, kan du se en af deres optrædener fra X Factor i videoen nedenfor: