DF-ordfører overvejer hjælp til kommunerne

Dansk Folkepartis skatteordfører Dennis Flydtkjær åbner for, at hjælp til kommunerne kan blive nødvendig grundet manglende skatteopkrævning

Lørdag fortalte TV 2 | ØSTJYLLAND hvordan Horsens-borgmester Peter Sørensen (S) ønsker mulighed for og midler til selv at inddrive den skattegæld, som kommunerne har til gode efter store problemer i SKAT's systemer.

Horsens-borgmester vil selv indhente tabt skattegæld

Hos Dansk Folkeparti er skatteordfører Dennis Flydtkjær klar til at gøre noget ved problemet om de mange millioner skattekroner, som flere kommunale politikere ganske enkelt frygter går tabt.

- Jeg kan ikke udelukke, at vi kan ende med at hjælpe økonomisk, men målet er jo, at der skal komme et system, der erstatter det skrottede EFI-system.

- I Folketinget har vi givet hinanden håndslag på, at det skal blive mere enkelt at inddrive gæld. Og vi har en tro på, at det nok skal blive bedre, siger Dennis Flydtkjær til Ritzau.

I Horsens Kommune har man eksempelvis 46 millioner kroner til gode, mens tallet for Aarhus Kommune er hele 315 millioner kroner. Fælles for alle de østjyske kommuner er, at de har et millionbeløb til gode.

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Skærmbillede 2021-01-24 kl. 20.49.53

playMaria venter sit første barn - men får ingen fødselsforberedelse

Dresslab

play SoMe-shopping vinder frem: - Det allerbedste er, at jeg har en kommunikation med mine faste kunder

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere