Det er mega træls: Stor skuffelse efter aflyst landskamp

9000 billetter var solgt til den planlagte landskamp mellem Danmark og Holland fredag. Nu er kampen aflyst, og fansene skuffede

01:47

Lars Helms er en af de mange fans, der blev slemt skuffede, da de onsdag fik beskeden om, at landskampen fredag mellem fodboldkvinderne fra Danmark og Holland er aflyst.

Lars Helms befinder sig mutters alene på stadionrækkerne i Horsens. Her skulle han have siddet på fredag, hvor det danske kvindelandshold skulle møde spillerne fra Holland i et brag af en landskamp. 

Men onsdag blev den udsolgte kamp meldt aflyst, og glæden blev slukket hos de mange fans, der havde købt billetter. 

Læs også Landskamp i Horsens er aflyst på grund af konflikt

- Det er simpelthen mega træls, siger Lars Helms til TV SYD. 

Fredagens kamp var de danske fodboldkvinders chance for at få revanche over Holland, som de måtte se sig slået af, da der blev spillet EM-finale for nylig. 

Ærgerligt for byen

Hos AC Horsens, der skulle lægge stadion til landskampen, havde man regnet med at skulle bestille pølser og drikkevarer hjem i rigelig mængder. Men den ordre bliver ikke længere nødvendig. 

- Det er enormt bittert, for det er altid en fest, når der kommet et landshold herop og skal spille her på Casa Arena, siger direktør i AC Horsens, Kristian Nielsen, til TV SYD. 

Læs også Kvindelandshold udebliver fra træning grundet konflikt

Også borgere i Horsens ærgrer sig over, at landsholdet alligevel ikke slår et smut forbi byen på fredag. 

- Det havde jo også været med til at brande byen. Der er rigtig mange, der ville have set kampen i fjernsynet, og det giver jo et billede af byen og vores stadion, siger Annette Christensen, SOSU-hjælper fra Horsens, til TV SYD. 

Fredagens landkamp er aflyst på grund af en konflikt mellem Dansk Bold Union (DBU) og spillerne på holdet.

Du kan se mere i indslaget øverst i artiklen.