I en ny serie på Youtube følger TV2 ØSTJYLLAND blandt andet to unge mænd, der laver dakkedak-musik. Foto: De To Musketerer

Dakkedak-drenge med millioner af afspilninger: Synger om håndjob og punani

"Buk dig, vis røv, jeg klasker. Punani på det gulv den vasker."

Det er ikke klassisk poesi, der bliver skrevet på drengeværelset hos Slaske og Bager. Det er mere ord som cockblocker, hæmoride og pølser, der fylder i de to unge mænds sangtekster. 

Første afsnit af TV2 ØSTJYLLAND's serie 'Dakkedak'. Her møder vi De To Musketerer.

Og det er tilsyneladende noget, de unge vil have. Det såkaldte 'dakkedak-musik'. De To Musketerer, som de kalder sig selv, har mere end ni millioner afspilninger på deres sange på musiktjenesten Spotify.

Dakkedak-drengene Slasker og Bager, hvis virkelige navne er Anders og Chris, laver selv deres beats på værelset i Horsens, og de skriver også selv teksterne, der nok ikke kan betegnes som stuerene. 

- Vi skal gerne være sikre på, at det er en catchy titel, siger Slaske, når han bliver spurgt til, hvordan man laver et fedt dakkedak-nummer. 

Det har blandt andet resulteret i titler som 'Pikken i min pige', 'Hånder' og 'Dum Dreng'. 

TV2 ØSTJYLLAND har blandt andet fulgt de to drenge i en ny serie om dakkedak. Her får man et indblik i dakkedak-musikken bliver til, og hvordan man reagere, når mormor kommer forbi, mens man synger om analsex.