Cyklist død efter mulig påkørsel: Sagen er endnu ikke opklaret

Politiet savner vidner, der har set, at en cyklist blev ramt af bil onsdag formiddag på hovedvejen mellem Horsens og Silkeborg. Manden er afgået ved døden

Cyklisten afgik ved døden lørdag. Da han onsdag morgen blev fundet var han livsfarligt kvæstet og lå bevidstløs i rabatten. Foto: Google Street View

En ældre mand er død i weekenden, efter at han forleden formentlig blev ramt af en bil i Brædstrup, oplyser politiet til Horsens Folkeblad mandag.

Det var i onsdags, at han kort efter klokken ni blev fundet i en grøftekant nær Hotel Pejsegården på Silkeborgvej. Han havde skader, der muligvis var opstået ved en påkørsel.

Læs også Vidner efterlyses: 79-årig cyklist livsfarligt kvæstet efter påkørsel

Politiet har modtaget flere henvendelser, men sagen er langt fra opklaret, lyder det fra vicepolitiinspektør Poul Steffensen.

- Et antal vidner er blevet afhørt, men ingen af dem har set uheldet ske, siger han til Horsens Folkeblad.

Også hvis nogen har set skader på fronten af en bil, som kan stamme fra en påkørsel, er Sydøstjyllands Politi interesseret i at få besked.

Læs også Måtte ikke bytte Red Bull: Spyttede ekspedienten i hovedet

Den 79-årige cyklist, der boede i lokalområdet, afgik ved døden lørdag. Da han onsdag morgen blev fundet var han livsfarligt kvæstet og lå bevidstløs i rabatten. 

Fundet af den livløse herre, der kommer fra lokalområdet, skete kort efter klokken ni onsdag. Manden lå i grøften ud for Hotel Pejsegården ved Brædstrup By. Han kørte på en grå herrecykel.