Cheftræner: Black Tuesday

AC Horsens skærer ned på alle planer

06:02

1 af 2

Det har været en "sort tirsdag" i Horsens. Sådan lyder det i hvert fald fra cheftræner i AC Horsens, Bo Henriksen:

- Det er jo "Black Tuesday" et eller andet sted. Men det er jo de vilkår, der er. Det eneste, vi ikke kan kæmpe mod eller retfærdiggøre noget for, er jo økonomi - det kan vi jo ikke argumentere i mod, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den tidligere superligaklub AC Horsens skærer nemlig ned på alle planer - højst sandsynligt på grund af den manglende oprykning til Superligaen i 2014.

Se også: Redaktør: Værste scenarie

- I hvert fald på den korte bane kan der være noget om det, for det er klart, at vores forudsætninger lige nu og her det første år, måske de to første år, bliver det svært at kunne se, at vi kan rykke op lige med det samme, lyder det fra Bo Henriksen.

Klubben vil fortsat reducere lønomkostningerne i spillertruppen, og det samme sker på kontorgangene. Sportsligt vil man fortsætte med at reducere den gennemsnitlige lønomkostning per spiller i førsteholdstruppen.

Se også: ACH skærer drastisk ned

Klubben har længe forsøgt at finde investorer og sponsorer til at dække det underskud på godt otte millioner, som klubben har oparbejdet. Dog har der modsat mange lignende klubber ikke været nogen, der har været villig til at smide penge på bordet for at redde klubben.

- På den lange bane mener jeg så sandelig stadigvæk, at vi klubben har de forudsætninger, og byen har alle muligheder for at få skrabet både noget økonomi men så sandelig også et godt fodbold hold sammen, og vi har jo stadig nogle rigtig dygtige fodboldspillere, så jeg er fortrøstningsfuld, siger Bo Henriksen.

Se et interview med Bo Henriksen i videoen øverst på siden, hvor han blandt andet svarer på, om ikke reduceringerne på det sportslige kan betyde, at holdet bliver forringet og dermed ender i en værre situation end den, klubben står i nu.