Bo Henriksen: Selv ikke Maradona var kommet på holdet

Tre sejre på stribe for AC Horsens, og pilen peger i den rigtige retning - og det er ikke kun ved resultaterne, mener cheftræneren

'Never change a winning team' lyder en gammel ordlyd i sport.

Og i øjeblikket er AC Horsens i den grad et vindende hold.

Efter en svag sæsonstart med tre nederlag og en sidsteplads, har man nu vundet tre kampe i træk.

- Vi har fået styr på vores defensive koncept, og folk har fået en følelse af, at tingene kan lade sig gøre, siger træner Bo Henriksen til tv2oj.dk.

Fundamentet er ved at være på plads, og selv om der er hentet nye spillere ind som Aleksandar Stankov og senest Morten Beck, så må de i øjeblikket varme bænken.

- Når vi vinder fire i træk (den ene en pokalkamp, red.), skifter jeg jo ikke to mand ud. Det ville jeg ikke gøre, selv hvis Maradona eller Pelé kom til. Jeg spiller med de spillere, som har været med til at vinde, og vi føler nu, at vi kan stole på hinanden på holdet, siger Bo Henriksen.

Han glæder sig dog stadig over nyerhvervelserne, der nok skal få masser af kampe, og som især har givet noget til bredden i truppen.

- Vi er gode, hvis vi rent taktisk er velforberedte. Vi skal ikke ud og opfinde et eller andet vanvittigt, men vi skal stå godt, og så vil alle få det svært imod os, for vi begynder at have et hold, hvor folk kæmper om pladserne, og det er fedt, siger Bo Henriksen.

Næste gang AC Horsens skal i aktion, er den 8. september i DBU Pokalen mod Aalborg Freja.