Bo H.: Tror Sanneh bliver

AC Horsens-træner Bo Henriksen regner med, at Bubacarr Sanneh bliver i AC Horsens

På rygtebørsen meldes flere danske klubber interesseret i forsvarsspilleren Bubacarr Sanneh, der i løbet af det seneste år har udviklet sig til at være en profil i centerforsvaret hos AC Horsens i 1. division.

Og det er altså ikke gået ubemærket hen, men Bo Henriksen regner med, at Bubacarr Sanneh også er Horsens-spiller, når transfervinduet lukker mandag midnat.

- Der er ikke noget her i fodboldverdenen, der er sikkert, og i og med at Bubacarr Sanneh er en dygtig spiller, skaber det selvfølgelig interesse, men jeg tror ikke, at der sker noget med ham nu og her, siger Bo Henriksen til tv2oj.dk.

Se: AC Horsens' ukendte guldgrube

Sidste sommer hentede AC Horsens forsvarsspilleren i gambiske i Real De Banjul FC på en lejeaftale, som siden er udskiftet med en permanent aftale med østjyderne.

Hvis Bubacarr Sanneh skal købes fri i Horsens, bliver det ifølge Bo Henriksen ikke billigt.

- Klubben vil skulle sprænge banken. Bubacarr Sanneh bliver bedre og bedre for hver dag. Hvis der er nogen, der vil have hans kvaliteter, skal de betale for det. Han er en spiller, der fra dag et vil gøre sig gældende i Superligaen, siger Bo Henriksen.

TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, har i morgen, tirsdag, besøg af Jens Andersson, sportschef i AGF, og Peter Christiansen, sportschef i Randers FC, til en snak om transfervinduet. Se med 19.50 på TV 2 | ØSTJYLLAND.