Bo H: Ikke i kontakt med RFC

Bo Henriksen har det godt i AC Horsens, men han vil ikke love, at han er i klubben efter sommerferien

02:15

1 af 2

AC Horsens' manager Bo Henriksen var en af gæsterne i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup, og han skulle blandt andet forholde sig til, om han også står i spidsen for den nyoprykkede superligaklub efter sommerferien.

Det ville han ikke garantere, men han ville gerne understrege, at han ikke er i kontakt med Randers FC, der er på udkig efter en afløser for Colin Todd.

Islandsk bomber vil blive i ACH

Det er ingen hemmelighed, at AC Horsens vil have et markant mindre budget end konkurrenterne i næste sæson, og måske kan en klub med et større budget friste Henriksen.

- Det kommer an på projektet. Det vigtigste for mig er, at jeg ser mig i et projekt, der er rigtig interessant, og lige nu ser jeg AC Horsens som et vanvittigt projekt, som kan blive rigtig, rigtig spændende. Med de midler vi nu engang har, ved vi godt, det bliver svært, men når det er sagt, så elsker jeg jo også udfordringer, og det er det vigtigste for mig, siger Bo Henriksen.

Så blev det igen hverdag i AC Horsens

Han glæder sig over, at han stadig har et år tilbage af sin kontrakt med AC Horsens, og at klubben også har mulighed for at overraske i næste sæson.

Klik på ovenstående video for at se diskussionen om Bo Henriksens fremtid.

Klik her for at se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup