Bliver Rønnow i AC Horsens?

Frederik Rønnows fremtid bliver diskuteret i Fodbold med Horup

04:14

1 af 2

I TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold - Fodbold med Horup - i denne uge, er der fokus på målmænd, og derfor var Frederik Rønnow fra AC Horsens og Thomas Nørgaard fra Silkeborg IF i studiet.

22-årige Frederik Rønnow vogter målet i AC Horsens, og den unge målmand er et af de største talenter på sin position i landet, hvorfor han også er med på det danske U21-landshold.

Frederik Rønnow tiltrækker sig derfor opmærksom fra større klubber, og Allan Pedersen, fodboldjournalist på Ekstra Bladet, spurgte derfor målmanden ind til fremtiden:

Spiller du i AC Horsens i næste sæson?

- Det er selvfølgelig klart, at jeg har nogen ambitioner, og de ambitioner er også mere, end hvor jeg er nu i 1. division i Horsens, men lige nu og her er det bare så langt væk, svarede Frederik Rønnow og fortsatte:

- Lige nu venter der et EM forude (U21-EM til sommer, red), og det har jeg fokus på, da jeg rigtig gerne vil med til det. Jeg forbereder mig bedst muligt til EM ved at præstere godt i Horsens i sæsonens sidste fem kampe. Så det er der, mit fokus ligger nu, og så må vi tage det andet til sommer. Men igen, selvfølgelig har man ambitioner, men omvendt kan jeg også sige, at Horsens betyder rigtig meget for mig.

Sportsredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten, Christian Thye-Petersen, der også var med i ugens panel, tror ikke, at Frederik Rønnow spiller for AC Horsens i næste sæson.

- Nej, det er jeg næsten helt sikker på, at han ikke gør, siger Christian Thye-Petersen.

Du kan se hele debatten om Frederik Rønnows fremtid i videoen øverst på siden, og du kan se hele Fodbold med Horup her.