Bears og HIC brager sammen i Boxen-basket

Klokken 14 slår Boxen i Herning dørene op for topbrag i den danske basketliga, hvor de to østjyske ubesejrede hold tørner sammen

Dagens basketkamp i Jyske Bank Boxen i Herning har alle de ingredienser, en kamp i Basketligaen behøver. Det er topopgør mellem ligaens to ubesejrede hold, det er en gentagelse af sidste sæsons finale, det er lokalopgør og det hele foregår i den store arena i Herning foran mange tilskuere.

Det er første gang de to hold mødes siden maj, hvor Horsens IC vandt klubbens femte danske mesterskab efter finalesejr over Bakken Bears (4-2 i kampe). Siden da har begge hold skiftet en del ud i trupperne.

Horsens IC har bl.a. sagt farvel til holdets ikon Skyler Bowlin, mens det er lykkedes at holde fast i fire andre nøglepersoner fra guldholdet. Udover den tidligere Bearsspiller Christian Lindberg drejer det sig om Marquis Addison, Vedran Borovcanin og Brian Fitzpatrick.

Mange nye spillere på de to hold

Nye spillere i Horsens er blandt andet to spillere, der i sidste sæson spillede for Copenhagen Wolfpack, Jyles Smith og Gabriel Iffe Lundberg samt holdets point guard Nimrod Hilliard. Bears har også skiftet ud.

Nye spillere er spanske Carles Bivia, senegalesiske Michel Diouf, amerikanske Keane Thomann samt to danske profiler i Mikkel Plannthin og Darko Jukic. De suppleres af bl.a. Chris Christoffersen, Nicolai Iversen, Thomas Lærke, Morten Sahlertz og Sebastian Åris.

Der er således lagt op til et spændende opgør mellem ligaens tophold i Boxen. For Bakken Bears er det anden gang, man får æren af at spille i den midtjyske arena. Sidste år var de en del af dobbeltstævne sammen med Randers Cimbria. Aarhus-holdet mødte dengang Svendborg Rabbits, imens Randers var oppe imod Hørsholm 79'ers.

Bare Vin

play SoMe-shopping hjælper trængte virksomheder: Vin-banko og fremvisning af tøj hitter

Michael Aastrup Jensen

Politiker om rejse til Dubai: Jeg passede mit job

Liv Thomassen kunne endelig blive konfirmeret, efter covid-19 havde gjort det umuligt i maj måned.

Mange konfirmationer udskydes: Sådan ser det ud i din kommune

Mobilepay

Telefon-svindlere narrede ældre kvinder

Skærmbillede 2021-01-22 kl. 09.15.49

play 2020 slog alle rekorder: Travlhed som aldrig før på genbrugsstationerne

20201123-124830-L-1920x1338we

Britisk variant spreder sig i Danmark