Avis: Politiker smuglede narko

Tidligere byrådsmedlem havde tilsyneladende gang i givtig forretning med indsmugling af kokain

Foto: Colourbox

YuEt tidligere socialdemokratiske byrådsmedlem, der forlod Horsens Byråd i utide i oktober 2014, havde sideløbende med sit politiske arbejde tilsyneladende gang i en givtig forretning med indsmugling af kokain i kilovis til Horsens. Det skriver Horsens Folkeblad.

Det er i hvert fald politiets formodning. Task Force Vest med hovedsæde i Horsens slog 29. november sidste år til og anholdt fire mænd - heriblandt det tidligere byrådsmedlem, erfarer Horsens Folkeblad. Ifølge avisens oplysninger nægter han sig skyldig.

Mændene, der alle stammer fra Horsens-området, er sigtet for medvirken til eller indsmugling i kilovis af kokain og heroin. Narkoen blev købt i den hollandske by Deventer og kom via Tyskland til Horsens.

Task Force Vest, der ikke ønsker at bekræfte, om det tidligere byrådsmedlem er en af de fire varetægtsfængslede, har i månedsvis holdt kortene tæt ind til kroppen i den omfattende narkosag. Samtlige retsmøder er ført for dobbeltlukkede døre, og intet er sluppet ud til offentligheden om sagen.