Aron fire-mål-sson

Islandsk magi ude mod AC Horsens

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

Med fire mål og en hattrickrekord blev Aron Jóhannsson matchvinder, da AGF vandt 4-1 ude over Horsens.

Med det hurtigste hattrick i Superligaens historie var AGFs Aron Jóhannsson mandag aften hovedmanden bag AGFs sejr på 4-1 ude mod Horsens. Dermed fik AGF hægtet sig fat i Superligaens midterfelt og har nu 8 point side om side med FCM og Horsens. 

Fire gyldne minutter

Islandske Aron Jóhannsson lod sig ikke bare nøje med hattricket, han scorede også sit mål nummer fire, da han i starten af anden halvleg eksekverede på straffespark.  Men det var fire gyldne minutter omkring den halve time i første halvleg, der sikrede Aron Jóhannsson en plads i Superligaens rekordbog.

Eller rettere 3 minutter og 52 sekunder, for det var, hvad det tog islændingen at score tre gange, og dermed slog han Ebbe Sands hidtidige hattrickrekord med 12 sekunder. 

De to første scoringer kom efter samme skabelon i form af indlæg fra venstrekanten fra en stærkt spillende Adam Eckersly. Det tredje kom, da en endnu stærkere spillende Casper Sloth satte tempo på en kontra og spillede en fri Stephan Petersen, der uselvisk fandt Aron Jóhansson, som let kunne score. 

Hjemmebanenedturen fortsætter i Horsens

Det var Horsens fjerde nederlag ud af fire mulige på eget græs i denne sæson, og dermed har de gule allerede tabt ligeså mange hjemmekampe som i hele sidste sæson og har en horribel målforskel på 4-14 på hjemmebane.