Årets Unge Erhvervsleder er kåret

Direktøren for Horsens-virksomheden ABUS-gruppen vandt den landsdækkende finale for Unge Erhvervsledere under 40 år

Otte år efter, at Kim Møller-Nielsen blev adm. direktør i ABUS-Gruppen Nordic A/S, kan han nu kalde sig Årets Unge Erhvervsleder - under 4o år.

Titlen kom i hus, efter at han i slutningen af oktober blev kåret som Årets Unge Erhvervsleder i Horsens og dermed blev sendt videre til den landsdækkende finale, der blev afviklet i Aarhus.

Det er netværket JCI, som står bag konkurrencen.

Ifølge dommerkomitéen modtager Kim Møller-Nielsen blandt andet titlen, fordi han har ført ABUS-Gruppen Nordic sikkert gennem en massiv vækst og udvikling. Virksomheden, der har hovedkontor i Horsens, producerer innovative sikkerhedsløsninger til hjemmet og er desuden kendt for cykelhjelme og hængelåse.

- Under Kims ledelse har virksomheden forvandlet sig fra at være en mindre forretningsenhed under det tyske moderselskab til nu at være centrum og igangsætter for alle nordiske aktiviteter, lød begrundelse, da Kim Møller blev valg som Årets Erhvervsleder i Horsens.

Om kåringen skriver Kim Møller på sin facebookside:

- Minsandten om ikke også den nationale kåring gik, som jeg havde håbet på. Jeg kan nu stolt kalde mig Årets Unge Erhvervsleder i Danmark. Og igen - klarede lige cuttet, da grænsen er 40 år. Baggrunden er den udvikling, som ABUS-Gruppen Nordic A/S har været inde i med otte år under min ledelse. Fra 1 til 4 salgsdivisioner og fra 5 til 43 medarbejdere. Jeg er meget stolt på egne, men især på alle medarbejdernes vegne. Tænk sig, at vi samlet kunne få sådan et skulderklap. Tak til medarbejderne for indstillingen og til de, der bakkede op på aftenen, skriver den nykårede leder på sin Facebook.

Kim Møller-Nielsen er født og opvokset uden for Hinnerup.

Vaccine

play Region Midtjylland: Nye vaccinationscentre rulles ud

Smittestop

Ny rapport fra SSI: Hver tredje covid-smittede havde ingen symptomer

Fældede træer grenå

Mystik om fældede træer: - Jeg kan ikke erindre noget lignende, siger kommune-chef

skorsten røg brændeovn luftforurening forurening

playSF vil forbyde brændeovne om natten

coronavirus test

Skærpede retningslinjer for nære kontakter: Skal bremse mutation

Skærmbillede 2021-01-19 kl. 15.57.51

Østjysk efterskoleelev med opsang: Vi mister vigtige minder, men andre kan miste livet