Ankom med stil: Louise blev fløjet til sit bryllup

Louise Gade Edelgaard blev fløjet til sit bryllup med et vandfly

01:40

Et bryllup er altid en speciel begivenhed for bruden og brudgommen. Men Louise Gade Edelgaard havde alligevel fundet en måde at gøre hendes bryllupsdag mere spektakulær.

For mens andre måske bliver kørt til kirken i en flot bil eller lignende, så havde Louise lige givet den lidt ekstra på transporten, da hun satte sig ind i et fly i Aarhus, og blev fløjet til sit bryllup ved stranden i Juelsminde.

- Det er noget, man altid vil huske tilbage på, siger Louise Gade Edelgaard.

Rasmus og Louise blev viet på stranden i Juelsminde.

Hun skulle lørdag giftes med Rasmus Gade Edelgaard. De to skulle allerede i foråret have givet hinanden et ja, men sådan blev det ikke. 

Alt var planlagt, og selv indbydelserne var sendt ud, men Rasmus Gade Edelgaard mistede kort før bryllupsdagen sin mor, og derfor blev de nødt til at aflyse.

Det er noget, man altid vil huske tilbage på

Louise Gade Edelgaard

- Det var svært, vi var nødt til at skubbe det, fordi det var så tæt på. Det var hårdt, siger Rasmus Gade Edelgaard.

Nordic Seaplanes ville hjælpe

Oven på den oplevelse var det vigtigt for parret, at den nye bryllupsdag blev noget helt specielt, og da Nordic Seaplanes hørte deres historie var de ikke i tvivl om, at de gerne ville hjælpe de to. 

Læs også Vandflyver-ejer har overskud: Vi vil have et fly mere

- Vi er jo sådan lidt klassens frække dreng inden for luftfartsselskaber, så vi synes, at det er vældig festligt at være med til at give sådan en god dag til brudeparret, siger direktør i Nordic Seaplanes Lasse Rungholm.