Anfører: Vi er i ingenmandsland

AC Horsens kæmper for at vende udviklingen på og uden for banen

03:53

1 af 2

14 point til oprykning og seks point til nedrykning. Det er realiteterne forud for forårssæsonen i NordicBet Ligaen for fodboldklubben AC Horsens.

Klubben måtte i de seneste fem kampe i efteråret nøjes med to point på kontoen, så når spillerne på søndag løber på banen mod FC Roskilde er der kun én ting for øje - nemlig sejr.

Den fattige pointhøst har givet holdet nok at kæmpe for, og derfor kan man ifølge anfører Janus Drachmann også forvente masser af kampgejst på banen:

- Vi ligger et eller andet sted i ingenmandsland - tættere på nedrykning end oprykning - men først og fremmest skal vi vinde en masse fodboldkampe og vise fansene og byen, at vi godt kan vinde nogle kampe, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

En af de nøglepersoner, der skal være med til at sikre holdet overlevelse i NordicBet Ligaen, er AC Horsens' cheftræner Bo Henriksen. Han er kendt for sin karisma og høje råb, som nu skal komme Horsens-spillerne til gode.

For ham er målet klart. AC Horsens skal ende blandt de seks bedste hold i ligaen, når denne sæson er ovre. En mission, han tror på, kan lykkes, hvis spillerne yder deres allerbedste:

- Vi vil arbejde stenhamrende hårdt. For hvis vi vil det, så bliver vi vandvittig dygtige, og så bliver vi sindssyge at være i nærheden af og bliver næsten uslåelige,

Bo Henriksen kom til AC Horsens i maj 2014 efter at have stået i spidsen for Brønshøj Boldklub.

Du kan se et knap fire minutter langt tv-indslag om AC Horsens' kamp for oprykning i øverst i artiklen. Her fortæller den nye direktør Kristian Nielsen også om klubbens økonomiske kamp.