AGF-træner: Fortjent sejr

Vil ikke direkte kritisere dommeren

Peter Sørensen: Vi havde ikke heldet med os.

AGF-træner Peter Sørensen vil ikke skyde med skarpt mod en dommer, og efter lørdagens 1-3-nederlag til AC Horsens ville han ikke give Anders Poulsen skylden.

Men. Blandt de diplomatiske toner var der alligevel en svær utilfredshed med manden, der dømte lørdagens slag.

- Det er fortjent nok, at Horsens vinder kampen. Selv om jeg synes, der var et par situationer, hvor vi ikke har heldet med os, siger Peter Sørensen.

Tænker du på dommerkendelser her?

- Ja, det tænker jeg kun og aldeles på, siger Peter Sørensen.
I første halvleg tog AC Horsens-målmand Robert Veselovsky bolden med hænderne uden for feltet og skulle have haft rødt kort. I anden halvleg scorede AGF's Søren Larsen ved stillingen 1-0 til AC Horsens, men linjevogteren vinkede forkert for offside.

- Det er bare sådan, at nogle gange kan man godt få point, selv om man er dårlig. Og i dag havde det gjort en afgørende forskel, om Veselovsky var blevet smidt ud eller ej. Det burde han have været. Det var tydeligt. Det havde også gjort en afgørende forskel, hvis vi havde udlignet til 1-1, siger Peter Sørensen.

- Det tillader jeg mig da at ærgre mig over.

Dog understregede Peter Sørensen både før og efter svadaen, at AGF selv var skyld i hovedparten af nederlaget.

- Vi spiller en for dårlig første halvleg. På alle parametre var vi for dårlige. Vi var ikke aggressive nok, ikke tæt nok på og ikke dygtige nok med bolden heller. Så derfor kom vi til i anden halvleg at skulle jage et mål, siger Peter Sørensen.

- Det lykkedes til dels, men det resulterede jo i, at der var rigtigt mange åbne chancer til Horsens, som de så scorede på, siger Peter Sørensen.