ACH: Uændrede forventninger

De første måneder af 2015 har givet underskud, men forventningerne til året fastholdes

I en periodemeddelelse for 1. kvartal af 2015 for AC Horsens fremgår det, at forventninger til året er uændrede.

Klubben fra 1. division oplyser, at de første måneder af 2015 har givet et underskud på 1,4 millioner kroner, men at klubben fortsat forventer et resultat før skat for 2015 på cirka 0 millioner kroner.

AC Horsens fortæller, at omsætningen forventes at blive på 23-25 millioner kroner, og at der derudover forventes en omsætning på omkring otte millioner kroner og et mindre 6-cifret overskud før skat i forbindelse med afholdelse af speedway i datterselskabet AC Horsens Event A/S.

På det sportslige forventer klubben at slutte sæsonen af med en placering blandt de bedste seks hold i 1. division. AC Horsens indtager med syv tilbage af landets næstbedste række femtepladsen, og "De Gule" kan på søndag øge chancer for en placering blandt de seks øverste, når holdet på udebane møder rækkens nummer syv fra HB Køge.

Klubben er tilfreds med spillertruppen ud for de økonomiske forudsætninger og glæder sig over, at sponsorerne fortsat støtter op om klubben selvom der kan konstateres en mindre nedgang blandt sponsorerne, oplyser AC Horsens.

Kampen mellem AC Horsens og HB Køge spilles på søndag klokken 15.00 i Herfølge.