ACH og SIF kan spille sig ind i varmen

Både AC Horsens og Silkeborg IF spiller klokken 15 på udebane, hvor minderne om en skidt sæsonstart for alvor kan blive slettet

AC Horsens indledte sæsonen i 1. division med tre nederlag i streg, inden 'den gule fare' for alvor kom i gang og var ubesejrede i ni kampe.

I den seneste runde blev det så til et nederlag, men det ændrer ikke på, at AC Horsens' sæsonstart er gået fra katastrofal til over forventning - og søndag kan det sidste skridt tages.

Her venter HB Køge på udebane, og en sejr til AC Horsens vil sende Bo Henriksens tropper op på 3. pladsen i rækken og dermed på en oprykningsplads.

Helt så godt er det ikke gået for Silkeborg IF, der startede sæsonen meget jævnt med to sejre, to nederlag og to uafgjorte efter seks kampe. Ikke tilfredsstillende for den østjyske klub, der har ambitioner om en hurtig retur til Superligaen.

Derfor valgte man også i Silkeborg IF at sige farvel til Kim Poulsen på trænerposten og erstatte ham med Peter Sørensen.

Det har ført to uafgjorte og en sejr af sig, og hvis Silkeborg IF kan vinde dagens kamp i Roskilde begynder det for alvor at se godt ud.

En sejr ville sende Silkeborg op på 21 point, á point med Vejle og kun to point bag Fredericia, der i øjeblikket indtager den sidste oprykningsplads - som AC Horsens jo så kan overtage senere.

Begge kampe fløjtes i gang klokken 15.00.