ACH køber Sanneh fri

AC Horsens har købt Bubacarr Sanneh fri af Real de Banjul, og han har skrevet under på en kontrakt med "De Gule" frem til sommeren 2018

Foto: Real de Banjul, Gambia

AC Horsens har købt 20-årige Bubacarr Sanneh fri af kontrakten med gambianske Real de Banjul, og dermed bliver lejeaftalen udskiftet med et permanent skifte til Østjylland.

Forsvarsspilleren skiftede til AC Horsens på en lejeaftale i sommer, men præstationerne på banen har været så gode, at klubben nu har valgt at købe ham fri et par måneder inden, at lejeaftalen udløb.

- Det er fantastisk, at vi har kunnet tilknytte Bubacarr på en fast aftale fra sommer. Bubacarr har virkelig fået sit gennembrud i vores forsvar i denne sæson, og med flere stærke præstationer er Bubacarr blevet en vigtig spiller for vores hold. Bubacarr besidder de værdier, som vi vægter højt i AC Horsens, omkring ydmyghed, hårdt arbejde og sammenhold, så vi er glade for, at vi har kunnet lave en lang aftale med ham, siger Horsens-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Bubacarr Sanneh har på kort tid udviklet sig til at være en profil i centerforsvaret, og det er ifølge Bo Henriksen ikke gået ubemærket hen.

- Andre klubber har set det store potentiale, som Bubacarr indeholder som kun 20-årig, og derfor har der naturligvis været opmærksomhed om ham. AC Horsens har dog klogeligt lavet en option med Bubacarrs gambianske klub, således vi har kunnet sikre os Bubacarr, før andre kom til, siger Bo Henriksen.

AC Horsens ønsker ikke at oplyse købsprisen for Bubacarr Sanneh, men fortæller, at aftalen med den unge forsvarsspiller ikke påvirker klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.