AC Horsens lejer back i FCK

Mads Aaquist tager en sæson i Østjylland

AC Horsens lejer Mads Aaquist i FC København for hele den kommende sæson.

Dermed slutter endnu en af de unge spillere fra FC København sig til Bo Henriksens trup. Tidligere på sommeren hentede AC Horsens målmand Jakob Busk i hovedstaden.

Mads Aaquist spiller primært som højre back.

- Vi har fra dag et, efter at Anders Randrup forlod AC Horsens, haft Mads Aaquist øverst på ønskelisten. Det er fantastisk, at det nu er lykkedes os, med god velvilje fra FC København, at leje Mads til den kommende sæson, siger AC Horsens-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

19-årige Mads Aaquist har spillet 44 kampe på diverse ungdomslandshold, og han glæder sig til at tørne ud for AC Horsens i NordicBet Ligaen.

- Jeg glæder mig meget til at komme til Horsens og spille på et hold med mange dygtige spillere og et hold med et godt mix af rutine og unge, sultne spillere. Jeg ser frem til at bidrage med en masse energi og udfylde min egen målsætning om at tilspille mig en fast plads i AC Horsens, siger Mads Aaquist.

Mads Aaquist er netop nu med FC København på træningslejr i Østrig, og han tiltræder i AC Horsens søndag den 13. juli, hvor klubben spiller træningskamp mod Randers FC.