89 år og styr på smartphonen: Det er nemt og ligetil

Martin Toft holder styr på sin økonomi, skriver mails og laver grafisk tryk på sin smartphone og computere

Martin Toft fra Horsens hører til den generation, vi måske ikke normalt opfatter som teknologisk stærke. Men på trods af sin alder på 89 år, er han flittig bruger af sin smartphone.

Fra sofaen bruger han sin smartphone til at få betalt sine månedlige regninger og holde styr på økonomien. Han nyder at kunne spare turen til banken.

- Jeg synes, det er fantastisk. Der er ingen besvær, og jeg har det hele her. Banken er tidspilde. Først skal man finde en parkeringsplads. Det næste er, at man skal stå i kø. Det er ikke nødvendigt, når man har en smartphone, siger Martin Toft til TV2 ØSTJYLLAND.  

Tilgængelig næsten 24 timer i døgnet

Udover smartphonen har Martin Toft også flere computere, som han både bruger til at designe grafiske tryk til T-shirts og til at holde styr på mails.

- Det betyder jo, at jeg er tilgængelig for alle mine forskellige kontakter - næsten alle 24 timer i døgnet, siger Martin Toft. 

Martin Toft har et motto til de ældre, der synes, det med smartphone virker uoverskueligt: Viljen til at ville – det giver evnen til at kunne.
Martin Toft har et motto til de ældre, der synes, det med smartphone virker uoverskueligt: Viljen til at ville – det giver evnen til at kunne.

Martin Toft har et motto til de ældre, der synes, det kan virke uoverskueligt at skulle ordne økonomiske anliggender på mobilen eller computeren.

- Viljen til at ville – det giver evnen til at kunne. Og hvis det ikke virker, så slukker du den, og åbner den igen og starter forfra. Simpelt, siger han.

Se indslaget om Martin Toft og hans smartphone i toppen af artiklen.

værtshus Vores Sted Nørregade Aarhus

For fem måneder siden var smitten som i dag, men alt var åbent - tog vi fejl dengang eller gør vi det i dag?

IMG_2375

Ingen smitte i seks uger – alligevel må elever ikke komme i skole

010321 Genåbning 17-18 VO.00_00_37_16.Still001

Første dag med genåbnede butikker: - Vi trænger til at komme ud

politi politibil politiet 112 udrykning

Parkeringsvagt hjalp folk ud af brændende bygning: Beboere sigtet for uforsigtighed

Gudenå Renseanlæg

Politikere i kovending til en halv milliard: Naboerne jubler

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen: Der kommer ændringer i vaccineprogram