64-årig stukket flere gange i ansigtet med en knivlignende genstand

Offer og gerningsmand kendte ifølge politiet ikke hinanden i forvejen.

En 30-årig mand fremstilles torsdag i grundlovsforhør, efter han onsdag eftermiddag blev anholdt og sigtet for at have overfaldet en 64-årig mand i Horsens. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ved overfaldet blev den 64-årige stukket flere gange i ansigtet med en knivlignende genstand.

Ifølge politiet formodes den mistænkte gerningsmand at være psykisk syg, og den 64-årige menes ikke at kende ham i forvejen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Overfaldet i opgang

Den 64-årige har ikke været i livsfare som følge af overfaldet, der skete i en opgang på Hybenvej onsdag ved 14.30-tiden.

- Vi er meget tilfredse med en hurtig anholdelse af den formodede gerningsmand, så borgerne inden for kort tid igen kunne føle sig trygge i nærområdet, siger politiinspektør Carit Andersens fra Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Af hensyn til efterforskningen og da grundlovsforhøret formentlig afholdes for lukkede døre, så har Sydøstjyllands Politi ikke yderligere oplysninger at dele med offentligheden om sagen på nuværende tidspunkt.

Den 30-årige blev ved torsdagens grundlovsforhør fremstillet in absentia på grund af hans tilstand, oplyser Sydøstjyllands Politi. Her blev han varetægtsfængslet i surrogat frem til den 11. november.

OPDATERING: Denne artikel er torsdag klokken 12.15 opdateret med information om grundlovsforhøret.