VIDEO: SIF forlænger med ung forsvarsprofil

Fodboldklubben Silkeborg IF har nu papir på forsvarsprofilen Jens Martin Gammelby frem til sommeren 2021

Silkeborg IF og 21-årige Jens Martin Gammelby har papir på hinanden frem til 2021. Foto: Silkeborg IF

02:01

1 af 2

Jens Martin Gammelby kan de kommende fem år trække Silkeborgs røde trøje over hovedet. Fodboldklubben og den 21-årige forsvarsprofil har forlænget samarbejdet, så parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2021. Jens Martin Gammelbys oprindelige kontrakt udløb næste sommer.

- Jeg er sindssygt glad for at være i SIF, hvor der er et godt miljø med gode holdkammerater. Her får jeg masser af spilletid, og jeg ser mig selv fortsætte min udvikling her. Det er gået hurtigt i den rigtige retning i de seneste måneder, og jeg har fået en position på holdet, der giver mig mulighed for at fortsætte i den retning, siger Jens Martin Gammelby i en pressemeddelelse. 

02:01

Efter tirsdagens træning fangede vi Jens Martin Gammelby til en snak om kontraktforlængelsen.

Luk video

- Det er dejligt, at jeg nu har min fremtid på plads, og det ville ikke gøre mig noget at være her hele kontrakten ud. Som alle andre unge spillere drømmer jeg også om udlandet, men mit fokus er udelukkende på at gøre det godt i SIF og hjælpe klubben til at indfri sine mål. Det har jeg ro til at koncentrere mig om nu, tilføjer Jens Martin Gammelby, der kom til Silkeborg som 13-årig fra Ikast.

Hos Silkeborg IF glæder man sig over kontraktforlængelsen.

- I SIF er vi glade for, at "en af vore egne" ønsker et langtidsforhold dér, hvor han har udviklet sig til at blive Alka Superligaspiller. Vi har slet ikke set det bedste fra Gammelby endnu. Det, vi har set, har været godt, og vi ser frem til at se ham folde sig endnu mere ud til gavn for SIF, siger sportschef Jesper Stüker i pressemeddelelsen.

Næste opgør for Silkeborg og Gammelby i Superligaen er den 15. oktober mod FCK i Parken. 

01:18

Jens Martin Gammelby har scoret flere mål i denne sæson. 

Luk video