Uvished om Kim Aabechs fremtid: Har snakket med andre klubber

For AC Horsens er der i disse dage stor uvished om klubbens fremtid. Onsdag skal man ud i den første af to vigtige playoff-kampe mod Vendsyssel, der skal afgøre hvilken af de to hold, der får lov at kalde sig Superliga-hold til næste sæson.

Men også for en af AC Horsens’ nye tilføjelser er fremtiden uvis. Kim Aabech kom før denne sæson til klubben fra AGF, men om angriberen også spiller i gult næste sæson, det er endnu ikke afgjort.

- Det ved jeg slet ikke endnu. Det kommer jo også an på, hvad der kommer til at ske med Horsens, om de bliver oppe, eller om de rykker ned, eller hvad jeg selv vil. Så det har jeg ikke rigtig taget stilling til, siger Kim Aabech. 

Kim Aabech har ikke fået den spilletid, han håbede, da han skiftede til oprykkerne, og netop spilletiden har stor betydning for Aabech fremadrettet.

- Det står jo med, at jeg selvfølgelig gerne vil spille noget fodbold, og det har jeg ikke gjort på det sidste, og så er det vel det, siger Kim Aabech. 

Kim Aabech ville tirsdag ikke sige noget konkret om fremtiden. Men da vores reporter spurgte ind til, om der var kontakt med andre klubber end Horsens afviste den 33-årige spiller ikke.

Snakker du med andre klubber?

- Ja det har jeg gjort, siger Kim Aabech.

Se hele interviewet med Kim Aabech herunder: 

 

 

Lars Østergaard influenza

Overlæge: Om en uges tid kan smittetal begynde at stige

politi politibil politiet 112 udrykning

Opdaget af parkeringsvagt: Større brand i etagebyggeri

Gudenå Renseanlæg

Politikere i kovending til en halv milliard: Naboerne jubler

Studstrupværket

Brand i varmeværk: 400 tons kul køres væk

Lige nu
Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: 497 nye smittetilfælde fundet i Danmark

Elgiganten

Nu åbner de endelig: - Det er som om, at vinteren er forbi