Ung Randers FC-kant udlejes til 1. divisionsklub

Edgar Babayan skal resten af sæsonen spille for Hobro IK

Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

1 af 2

Han har længe stået i skyggen af især Kasper Fisker, men også Mikkel Kallesøe har været før den unge Edgar Babayan i køen for spilletid i superligaklubben Randers FC.

Derfor bliver kantspilleren nu udlejet til 1. divisions førerhold, Hobro IK.

- Hvis Edgar skal fortsætte sin udvikling, kræver det fast spilletid. Vi håber, at vi med udlejningen kan få de sidste procenter bygget på hans spil, for der er masser af potentiale i ham. Det får vi forhåbentlig forløst ved aftalen med Hobro, og så håber vi, at vi får en endnu dygtigere spiller tilbage efter sæsonen, siger sportschef i Randers FC Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

01:15

VIDEO: For nylig mødte Randers FC de østjyske rivaler fra AC Horsens i en træningskamp. Se højdepunkter fra opgøret her. 

Luk video

Den hurtige kantspiller ser frem til udfordringen, selvom det betyder en periode væk fra Randers FC og muligheden for superligabold.

- Det er selvfølgelig lidt specielt at skulle forlade min klub, selvom det kun er for en kort periode. Men jeg glæder mig til at få muligheden for at spille noget mere og være med til at hjælpe Hobro i kampen for oprykning, og så regner jeg med komme endnu stærkere tilbage til Randers FC efter sæsonen, lyder det fra Edgar Babayan.

Læs også Ung Randers-spiller efter første mål: Det er super dejligt

Edgar Babayan har i alt spillet 26 kampe og scoret tre mål for Randers FC. Han er et udbytte af egen avl i den kronjyske klub.