Tverskov fortryder ikke skifte: Har fået større rolle

Jeppe Tverskov skiftede i sommerpausen fra Randers FC til Odense Boldklub

02:58

Jeppe Tverskov skiftede før denne sæson den lyseblå Randerstrøje ud med fynske striber.

Han var i weekenden tilbage i Randers for at spille mod sit tidligere hold. OB tabte kampen 3-0, alligevel fortryder Jeppe Tverskov ikke sit skifte, han mener nemlig, at han har fået en større rolle i OB 

Læs også Kyniske Randers vandt sikkert over OB

- Man havde håbet på mere. Men en del af skiftet er også, at jeg i OB har fået en større rolle, og det er noget, som jeg er rigtig glad for, og som jeg også prøver at tage imod, og det synes jeg, at jeg prøver at hjælpe holdet med. Randers er pt bedre, end vi er, det kan man også se på stillingen. Men jeg synes alligevel, at vi har nogle momenter og nogle ting, som jeg synes, at jeg kan tilbyde og hjælpe holdet med her i OB, siger Jeppe Tverskov. 

Læs også Lykkelig Pourié roser holdindsatsen efter godt indhop

Det er især spillestilen i OB, der har gjort, at Jeppe Tverskov har fået en større rolle på banen, da meget af spillet går gennem ham.

- På det her hold modsat i Randers vil de rigtig gerne have, at de centrale spillere har bolden hele tiden. Randers er rigtig gode til, at få sat især Fisker i spil, og det er jo fordi han er en rigtig farlig herre. Men her i OB, der vil de rigtig gerne gøre det gennem midten og fordi jeg både er central midt- og forsvarsspiller, så kommer jeg til at have flere boldberøringer, og det er blandt andet en af grundene til, at jeg er skiftet til Fyn, siger Jeppe Tverskov.

Vil du se flere nyheder om de østjyske Superligaklubber, så klik her