Tilskuerne forsvinder: Direktører savner publikum

Det østjyske fodboldpublikum bliver væk fra stadion for tiden, og det vil to direktører gøre noget ved

01:43

I AC Horsens er man i øjeblikket på syvendepladsen i Superligaen. En glimrende placering midt i tabellen hos klubben, der nok har Superligaens mindste budget.

Men den sportslige succes afspejles ikke på tilskuerpladserne, hvor klubben er absolut sidst i rækken målt på antallet af tilskuere til hjemmekampene. 

Læs også Gravgaard i opråb: Publikum trænger til et spark i røven

- Vi havde selvfølgelig håbet på, at der ville komme flere mennesker på stadion, siger direktør Kristian Nielsen.

I Randers er man heller ikke tilfredse. Det fik i går direktør Michael Gravgaard til at skrive et indlæg til Randers Amtsavis, hvor han klagede over svigtende opbakning.

- Min fornemmelse er, at der har indfundet sig en magelighed, hvor det kronjyske fodboldpublikum sidder og kigger lidt på hinanden og siger ’arh, der er en sky på himlen, vi vil hellere se den på TV’, og det går altså ikke, siger direktør i Randers FC Michael Gravgaard. 

Læs også Elmar om islandsk succes: Vi er altid bedst i løbetest

- Vi vil selvfølgelig gerne have, at der kommer flere på stadion, for det betyder noget for os, siger Randers-spilleren Kasper Fisker.

Men hvis det skal lykkes, skal der snart findes nogle svar.

- Vi har ikke knækket koden endnu i forhold til at løse det, så der ligger stadig et stort stykke arbejde forude, siger Kristian Nielsen, direktør i AC Horsens.

Se hele indslaget i videoen øverst i artiklen.