Spelmann efter storsejr: Ikke vores bedste kamp

Mandag aften vandt AGF med 6-2 over Esbjerg fB i Superligaen

02:10

Efter fem mål i anden halvleg slog AGF mandag aften Esbjerg fB med tenniscifre på Ceres Park i Aarhus.

Midtbanekrigeren Martin Spelmann var en af dem, der gik forrest for hjemmeholdet, og han blev noteret for to scoringer.

- Det var dejligt. Det var fedt at komme på tavlen. To mål og vel også to-tre 100 procents chancer ud over det, og de skulle selvfølgelig også sidde der, men dejligt. 6-2. Tre point. Videre mod næste kamp, siger Martin Spelmann.

Men der gik lang tid af opgøret, før det begyndte at ligne, at de tre point ville blive i Aarhus. 

Læs også AGF tæver sagesløse Esbjerg med tenniscifre

Efter blot 70 sekunder var gæsterne i front, og ved pausen var stillingen 2-1 til vestjyderne. Det blev der dog lavet godt og grundigt om på i anden halvleg, hvor AGF med fem mål lavede et flot comeback. Martin Spelmann mener dog ikke, at der var den store forskel på de to halvlege.

- Følelsen er ikke, at det var så meget anderledes. Vi gav to dumme mål væk (I første halvleg, red.), synes jeg, men jeg synes, at vi havde tilløb til en masse, vi havde et hav af hjørnespark, vi trykkede dem, og jeg synes, vi vandt en del dueller mod deres bagkæde. Det er ikke så meget anderledes end anden halvleg, hvor vi så havde mere tur i den, men det er langt fra vores bedste kamp, men fantastisk indsats, og flot vi kommer tilbage, siger Martin Spelmann, der også fortæller, at AGF-træner Glen Riddersholm gav dem en opsang i pausen.

Kampfakta

AGF-Esbjerg 6-2 (1-2).
0-1 Robin Söder (2. minut). 1-1 Jesper Juelsgård (9. minut). 1-2 Mads Hvilsom (36. minut). 2-2 Kasper Junker (52. minut). 3-2 Martin Spelmann (56. minut). 4-2 Bjorn Sverrisson (69. minut). 5-2 Martin Spelmann (80. minut). 6-2 Alexander Juel Andersen (83. minut).

Midtbanespilleren mener, at sejren nu skal bruges frem mod kampen mod Silkeborg IF på fredag.

- Vi har virkelig sukket efter de tre point. Det skal være et fundament, og det skal give selvtillid til på fredag, som også bliver en hård kamp, og hvis vi går ud og pisser det væk, så er det fuldstændigt ligegyldigt med i dag. Vi må ikke tro, at vi er Danmarks bedste hold, bare fordi vi vinder og vinder stort, for det er vi bestemt ikke. Der er en masse ting, vi skal hjem og arbejde videre med, men lige nu hæfter jeg mig ved de tre point. Det var dem, der var det vigtige i dag, siger Martin Spelmann, der i sommer skiftede til AGF efter et ophold hos tyrkiske Gençlerbirliği.

Kampen mod Silkeborg IF spilles på fredag i Aarhus, og der er kampstart klokken 20.15.

02:49

AGF’s Steffen Rasmussen havde forleden første dag som trainee i AGF’s salgsafdeling

Luk video