Skarpheden manglede, da AGF og Sønderjyske delte i Aarhus

AGF og Sønderjyske spillede 0-0 i en kamp, hvor de gode intentioner ellers var til stede

AGFs Mustapha Bundu fik ikke scoret i dagens kamp, der endte uden mål. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

1 af 3

AGF og Sønderjyske spillede mandag aften uafgjort 0-0 i en tæt affære på Ceres Park i Aarhus. De gode intentioner var der, men de tekniske evner og den sidste skarphed manglede for begge hold.

Resultatet rykker ikke alverden for AGF og Sønderjyske i stillingen, og de to hold har henholdsvis fem og tre point op til top-6.

Der blev gået til den i duellerne. Her er det AGFs Adama Guira i nærkamp med Sønderjyskes Niki Zimling. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Kampen var tæt og var præget af flere personlige fejl. Begge hold forsøgte sig i perioder med lange bolde og direkte spil, men dette var ikke specielt effektivt.

Tæt på selvmål

Det var i stedet de personlige fejl, som gav anledning til de største muligheder.

AGF-Sønderjyske 0-0

Gult kort: Tobias Sana, AGF (17.), Victor Ekani, SønderjyskE (17.), Pierre Kanstrup, AGF (43.), Kasper Junker, AGF (90.)

Tilskuere: 4.418

Som første halvleg skred frem, flyttede spillet sig længere op på Sønderjyskes banehalvdel, og det var AGF, som styrede spillet.

Det var tæt på at give pote efter en halv times spil, da Sønderjyske-forsvareren Eggert Jonsson var tæt på at score selvmål efter lidt forvirring i Sønderjyske-feltet.

Læs også Tidligere AGF- og Manchester United-spiller er død

Sønderjyske fik bedre fat og var specielt farlige på omstillinger, hvor holdet i flere omgange brød igennem i AGF's højre side, men ingen af holdene formåede at score i første halvleg, og de måtte derfor gå til pause med 0-0.

Anden halvleg var også en lige affære, hvor kampbilledet var præget af, at chancerne kom efter tilfældigheder og fejl. AGF var tæt på i flere omgange, men den sidste skarphed manglede.