Skadet Randers-kant håber på comeback inden nytår

Alexander Fischer har siddet ude hele sæsonen for Randers FC, men pilen peger atter i den rigtige retning, og han håber på spilletid i efteråret

02:45

En lyskeskade har holdt den polyvante Randers FC-spiller Alexander Fischer på sidelinjen i denne sæsons første ni kampe. I starten af august var han ellers tilbage på træningsbanen, men et tilbagefald betød, at comebacket måtte udskydes.

- Jeg har jo egentlig været med i fuld træning og fået et stort tilbagefald. Hvilket gør, at her anden gang tør jeg måske ikke helt sætte den tid på, som vi gjorde sidst, siger Alexander Fischer.

Læs også Her er Randers FC's bevis mod Aminis agent

Fischer, der primært har huseret på venstre back og på kanterne, har altså ikke én specifik kamp i kikkerten til sit comeback. 

- Lige nu går det rigtig meget fremad, og jeg kan træne mere og mere hver dag uden at få eftervirkninger af det. Så lige nu er det i hvert fald rigtig positivt, men lige at sætte en bestemt dato på, det er lidt svært, siger han.

Alexander Fischer, der netop er blevet 30 år, håber dog at han kan få minutter i benene inden efterårssæsonen går på hæld midt i december. 

Læs også Randers FC forventer slutspil efter flot sæsonstart

- Det er klart, at jo længere tid, jeg har været ude, jo længere tid tager det også at komme tilbage. Men jeg håber da helt sikkert, at jeg når at spille med i nogle af kampene her i efteråret. 

Der er 12 Superliga-kampe tilbage i dette efterår. Næste opgave for Randers FC er onsdag, hvor mestrene og topholdet FC København kommer på besøg. Den kamp fløjtes i gang klokken 18:00.