Silkeborg IF forlænger med sin hovedsponsor

Arbejdstøjsproducenten Mascot kommer til at bryde SIF-spillernes bryst i mindst to år mere

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Superligaklubben Silkeborg IF har netop offentliggjort en glædelig nyhed for sin økonomi. Hovedsponsoren Mascot har forlænget sin aftale frem til sommeren 2019, og det på trods af at arbejdstøjsproducenten slet ikke holder til i Silkeborg længere.

Det er en kombination af hjerteblod og SIFs status som Superligaklub med den eksponering, det giver en hovedsponsor, der har været de væsentligste argumenter for forlængelsen. Og så har det altså været mindre vigtigt, at Mascot nu holder til i Ikast-Brande Kommune.

Læs også Østjyske fodboldklubber holder lav profil i fankonflikt

- Der er en god kemi, og vi har gennem perioden sikret, at begge parter fik noget ud af det. Vi glæder os nu til at samarbejde med SIF endnu nogle år, og vi ser frem til at opleve, hvordan SIF udlever klubbens visionære planer for fremtiden. Jeg er naturligvis også rigtigt glad for, at det går godt for SIF rent sportsligt i øjeblikket, siger adm. direktør i Mascot, Michael Grosbøl, om forlængelsen.

I klubben er direktøren af gode grunde også rigtig godt tilfreds med, at man nu er sikret en hovedsponsor frem til 2019. Flere andre sportsklubber har i disse tider svært ved at finde de virksomheder, der er villige til at lægge mange millioner.

  Foto: Henning Bagger - Scanpix

- Vi har haft et godt samarbejde med Mascot gennem en længere årrække, og vi er stolte over at en af vores lokalområdes største virksomheder har valgt et langvarigt samarbejde med Silkeborg IF. En stærk lokalt forankret virksomhed, der støtter massivt, er ikke bare en forudsætning for topfodbold i byen. Det er også et godt signal til erhvervslivet i området, siger Silkeborg IF’s adm. direktør Kent Madsen.

Mascot er også en væsentlig del af Silkeborgs nye stadion, hvor firmaet kommer til at pryde den ene langside-tribune.