SIF's U19-topscorer med de caribiske rødder

Anders Miguel Santos Iversen er navnet på et særdeles målfarligt stortalent, der gør opmærksom på sig selv på Silkeborg IF's U19-hold

Fodbold med Horup går i disse dage tæt på talenterne i de fire østjyske klubber AC Horsens, Silkeborg IF, Randers FC og AGF. Her besøger vi en ung spiller fra hver klub, og forsøger at give svaret på, hvorfor lige netop han kan gå hele vejen og blive en profil i Superligaen - og måske endda også i udlandet...

I dette andet afsnit besøger vi topscorer på Silkeborg IF's U19-hold med det eksotiske navn Anders Miguel Santos Iversen. Hans endnu korte karriere har flere gange været truet af nogle alvorlige skader, men en stærk vilje har hjulpet ham igennem.

- Du mærker bare, hvor meget du savner det, og hvor meget du virkelig gerne vil spille fodbold. For mig er fodbold det, jeg vil. For jeg laver sgu ikke så meget andet, når jeg ikke spiller fodbold, fortæller Anders Miguel Santos Iversen om tiden med det komplicerede brud på foden, han kæmpede med i to år.

Det 17-årige angrebstalentet blev i sommer rykket op på Silkeborg IF's U19 hold, og hans træner ser et stort potentiale i sin målfarlige spydspids.

- Han i løbet af tre måneder virkelig flyttet sig i en rasende fart. Så han er helt oppe at toppe skalaen i forhold til sin årgang, siger U19-træner Dennis Pedersen.

I første afsnit af vores serie om Talenterne mødte vi det 17-årige stortalent fra AC Horsens, Mads Bech Sørensen. I morgen kan I komme tættere på Randers FC-talentet Frederik Lauenborg, der fra næste sommer er på fuldtidskontrakt i klubben.

Talenterne: Den 17-årige bomstærke ACH-forsvarer

 

86d0c7c5-25e8-492e-9aee-4e9a440c2780

Hjemmeside udpeger Danmarks bedste kommune – se hele listen her

IMG_5262

Ren nostalgi! Magnus har 114 ghettoblastere i sin stue

IMG_1327

Skoleleder efter lokal nedlukning: - Det er synd for børnene

Samsøfærgen

Ups! Færge påsejler spritny hurtigfærge

Viby Gymnasium

Sogn i Aarhus lukker ned efter høje smittetal

Øl

Hjemme-ølbrygning er blevet en populær hobby under Corona: - Det er fuldstændig eksploderet

Dagens mest læste