SIF'er om Peter Sørensen-sagen: Han har været professionel

Trods en retssag hængende over hovedet har Peter Sørensen kunnet skille tingene ad, lyder det fra Silkeborg IF's Simon Jakobsen i Fodbold med Horup

03:06

I november 2016 sprang der en bombe i Superligaen. Silkeborg IF-manager Peter Sørensen var blevet tiltalt for vold mod sin fraseparerede kone. 

Den sag har siden fyldt meget i både de lokale, regionale og landsdækkende medier. Men ifølge en af holdets bærende kræfter, Simon Jakobsen, så har sagen ikke påvirket truppen. Det fortalte han i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup.

- Det påvirker os ikke voldsomt meget. Helt ærligt. Peter har tacklet situationen meget, meget, meget professionelt, fortæller Simon Jakobsen.

Læs også Silkeborg-træner tiltalt for vold mod eks-kone

- Det første lange stykke tid, hvor det jo var en sag for ham, men det ikke var blevet offentligt kendt endnu, der vidste vi heller ikke noget om det. Og vi mærkede ikke noget, siger han videre.

I truppen var det heller ikke et tema at prøve at skjule sagen.

- Det er jo ikke en sag, vi kan gå og gemme på, når først den er ude. Og der fortalte han helt åbent om det og var selvfølgelig meget berørt af det. Og så gemte han den ellers lidt væk, udover når han en gang imellem opdaterede os på, at nu er der sket det og det. Ellers var der ingenting, siger Simon Jakobsen. 

Læs også Tiltalt for vold: Silkeborg-cheftræner må vente på afgørelsen

Midterforsvaren roser sin managers måde at håndtere hele situationen på.

- Han har virkelig formået at skille et meget turbulent privatliv nu her ad fra sin professionelle karriere som manager for os.

Det første retsmøde i sagen mod Peter Sørensen fandt sted den 24. februar. Der ventes at falde dom i sagen den 7. april.

Se hele ugens Fodbold med Horup-udsendelse herunder: