SIF sikrer sig midtbaneprofil i yderligere to år

Ibrahim Mora har forlænget sin aftale med Silkeborg, så den gælder til sommeren 2020

Foto: Frank Cilius - Scanpix

1 af 2

Superligaklubben Silkeborg IF er i øjeblikket i gang med at langtidssikre sig klubbens største profiler. Seneste forlængelse kommer fra den ghanesiske midtbanespiller Ibrahim Moro.

Han har nu aftale med SIF frem til sommeren 2020, og har dermed forlænget sin kontrakt med to år. For nylig har også Jens Martin Gammelby og Simon Jakobsen skrevet under på langtidskontrakter med Silkeborg.

- Jeg kan nu koncentrere mig om at spille fodbold, og det er vigtigt. Jeg spiller på et godt hold i en god klub, og jeg har haft nogle rigtig gode måneder her siden min ankomst. Jeg er en del af en god familie, jeg spiller på et godt hold med nogle fine holdkammerater, og der er en god atmosfære i klubben. Her føler jeg mig hjemme, siger Ibrahim Moro i en pressemeddelelse.

02:48

Ibrahim Moro har fået sin helt egen familie i Silkeborg. Se mere i indslaget her. 

Luk video

Cheftræner Peter Sørensen er også glad for at have det ghanesiske midtbane-es knyttet til klubben på en langtidsaftale.

- Vi undersøgte tingene grundigt, inden vi hentede Moro, og det, der på forhånd virkede til at være det rigtige, viste sig nærmest fra første kamp også at være det. Vi har besluttet at forlænge aftalen, fordi Moro er en god spiller, der passer godt ind på vores hold, lyder det fra træneren.

Når SIF møder AGF fredag aften spiller Ibrahim Moro sin 10. kamp for SIF.

Læs også Silkeborg IF's ghaneser har fået en dansk familie