SIF-matchvinder: Stemningen er blevet løftet

Der er ikke blevet trænet meget i Søhøjlandet siden weekendens kamp, men spillerne føler sig alligevel klar til kamp igen allerede i aften

Andreas Albers scorede senest det afgørende mål i slutfasen mod AGF, og sejren har haft stor betydning for truppen og humøret spillerne imellem. Det fortæller matchvinderen selv.

- Jeg synes faktisk, at vi har trænet fint også inden sejren, men der er stadig stor forskel på at træne efter nederlag og sejr. Stemningen er blevet løftet, og vi glæder os til kampen i aften (mod Esbjerg, red.), lyder det fra Andreas Albers til tv2oj.dk.

Læs også Fit Robert Skov føler sig klar til startopstilling

Det har dog været begrænset, hvor meget der er blevet trænet, fordi der nu allerede tirsdag er kamp igen.

- Den har primært stået på restitution for de spillere, som var i kamp mod AGF, og så har der været lidt let omgang med bold, fortæller angriberen.

Klar til startplads
Dog har der selvfølgelig stadig været fokus rettet mod endnu et vigtigt bundopgør – denne gang mod Esbjerg.

- Før de skiftede træner (til Colin Todd, red.), spillede vi en træningskamp mod dem, hvor vi tabte 2-1. Det er et solidt hold ligesom os, der står godt på banen, og så spiller hurtigt derfra. Jeg tror, at det bliver en taktisk affære, forklarer Andreas Albers.

03:12

Hør interview med Andreas Albers' angrebskonkurrent Nicklas Helenius her. 

Luk video

Og om det så igen bliver med ham i matchvinderens rolle, er jo ikke til at sige. Efter en sæsonstart med mange startere, har nyindkøbet Nicklas Helenius henvist Albers til bænken på det seneste.

- Jeg går selvfølgelig efter en startplads og mener, at jeg er en anden type end Nicklas, så jeg er klar. Men samtidig forstår jeg godt, hvorfor han spiller, fordi han er dygtig med ryggen til målet og som opspilsstation, siger han.

Opgøret fløjtes i gang på Blue Water Arena i Esbjerg kl. 19.         

01:20

Sådan her lød det fra Andreas Albers efter sejren mod AGF. 

Luk video