SIF-målmand har bevist sit værd

Thomas Nørgaard har i denne sæson både fået stor ros men også meget kritik. Men målmanden mener ikke, at al kritikken har været lige berettiget

02:01

Silkeborgs nummer 1, Thomas Nørgaard, var fast mand mellem stængerne i sæsonens første fem runder, men så sendte en skade i lillefingeren ham ude i de følgende tre kampe. 

Det var midt i en svær tid for midtjyderne, og Thomas Nørgaard måtte også lægge øre til en del kritik fra omverdenen.

- Jeg tror, har fået kritik i løbet af det sidste halvandet år efterhånden. Jeg synes, det har været uberettiget hele vejen igennem. Det er selvfølgelig ikke rart at læse, men man må jo prøve at skære det fra, man nu vil, og så bruge det, man har lyst til. Men de må jo skrive, hvad de vil, siger Thomas Nørgaard. 

Læs også VIDEO: SIF forlænger med ung forsvarsprofil

I de sidste fire runder har silkeborgenseren været tilbage som fast mand i målet, og har dermed været en stor faktor i oprykkernes optur. 

- Jeg synes, jeg har bevist mig selv rigtig godt. Jeg synes, jeg har spillet stort set fejlfrit i de fire-fem kampe, jeg har spillet, efter jeg er kommet tilbage. Så jeg synes, det er gået fint, og jeg håber selvfølgelig, det fortsætter, lyder det fra Silkeborg-keeperen, der dog fremhæver en enkelt svipser mod FC Midtjylland, som et minus i denne sæson.

Hør hele interviewet med Thomas Nørgaard i videoen øverst på siden. Her bliver han og TV 2 | ØSTJYLLANDs journalist også forstyrret undervejs af Dennis Flinta, der prøver at få holdkammeraten hylet ud af den.