Robert Skov: Det handler ikke om penge for mig

Den fodboldmæssige udvikling betyder mere for Robert Skov end den store kontrakt med mange penge

03:56

20-årige Robert Skov er en stor profil på Silkeborg IF-holdet, men til sommer udløber kontrakten med østjyderne.

Kantspilleren og hans agent har forhandlet med klubben om en forlængelse, men uden at en aftale er kommet på plads, og det formentlig til stor ærgrelse blandt Silkeborg-tilhængerne, der nok gerne ser, at stortalentet bliver i klubben lidt endnu.

Og det vil hovedpersonen også gerne, hvis parterne kan blive enige om en aftale.

Læs også SIF-træner roser sin guldfugl: Robert er uforudsigelig

- Lige nu vil jeg allerhelst bare være i Silkeborg. Som der er blevet sagt, så er den sportslige udvikling i Silkeborg rigtig god, og jeg er glad for at være der. Jeg har nogle super holdkammerater, et godt trænerteam, så jeg er tryg ved at være i Silkeborg, og jeg føler, jeg kan udvikle mig yderligere, så det er der, mit fokus er, siger Robert Skov, der tirsdag aften var Gæst i debatprogrammet Fodbold med Horup her på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han tilføjer:

- Lige nu handler det ikke så meget om penge for mig.

Gør det ikke det?

- Det gør det ikke. Det handler om at blive en bedre fodboldspiller, og der hvor jeg kan blive det, er der jeg skal være, og lige nu er det i Silkeborg, så det er der, mit fokus er, svarer Robert Skov.

Han fortæller, at han er glad for den tillid, som klubben har vist ham, og at det betyder - og har betydet - meget for hans udvikling som fodboldspiller.

03:17

Her kan du høre SIF-træner Peter Sørensen fortælle om Robert Skov som fodboldspiller og om kontrakt-situationen.

Luk video

- Vi har ikke kunnet blive enige gennem forløbet (kontraktforhandlingerne, red.). Sådan er det nu engang i fodbold. Det er første gang, at jeg prøver at være en del af det, hvor der er lidt mere på spil, og ja, vi må acceptere, at det ikke er lige nu, at vi er blevet enige, og så kigger vi på det, når efterårssæsonen er slut, siger Robert Skov.

Da kontrakten med Silkeborg IF udløber til sommer, må Robert Skov efter nytår begynde at snakke med mulige interesserede klubber.

Du kan se hele kontrakt-snakken i videoen øverst på siden, og du kan se hele Fodbold med Horup, hvor også Randers FCs Nicolai Poulsen er med i studiet lige her. 

Du kan også fange tirsdagens fodbolddebat på Soundcloud eller iTunes

Herunder kan du høre Robert Skov og Nicolai Poulsen besvarer spørgsmål stillet af Fodbold med Horups brugere på Facebook: