RFC-træner nedtoner Pourié-episode: Blæst ud af proportioner

Ólafur Kristjánsson afviser, at der skulle være problemer med den tyske angriber, Marvin Pourié efter søndagens kamp mod Brøndby

01:32

Da Brøndby IF og Randers FC søndag aften spillede 2-2 i Brøndby, blev Randers-angriberen Marvin Pourié skiftet ud efter 69 minutter. Og det skete med hovedrysten fra tyskeren, der efter eget udsagn var stærkt utilfreds med sin egen indsats. 

Efter han har klappet hænder med indskifteren Mayron George, fortsætter Pourié dog direkte ud i spillertunellen uden det ellers sædvanlige håndklap med kollegerne på bænken. Det fik medier og fans til at spekulere i, om angriberen var sur over at blive skiftet ud, men det afviser Randers FC's træner. 

Læs også Randers-træner smiler og surmuler efter 2-2 i Brøndby

- Vi har snakket om det, Marvin og jeg, og han var ikke helt tilfreds med sin egen præstation. Og så gik han ind i omklædningsrummet, fordi han var våd og det var koldt, og han skulle have et varmt bad, og så kom han ud på bænken, lyder det fra Ólafur Kristjánsson, der mener, at episoden har fået alt for meget opmærksomhed.

- Det er der ikke noget i,  den måde han går ud på, så jeg synes, det bliver blæst lidt ud af proportioner. 

Læs også Randers FC tæt på at snuppe sejren

Ifølge den islandske træner havde han og Pourié på forhånd aftalt, at han kun skulle spille 60-65 minutter.

- Han vidste godt, at han skulle ud, og så har vi snakket om, at eventuelt en anden gang, når vi ikke har den aftale, så kommer han og giver hånd, lyder det fra Ólafur Kristjánsson.

På grund af landsholdspausen er Randers FC's næste opgave tirsdag den 11. oktober i Hellerup, når HIK tager imod kronjyderne i DBU Pokalen.