RFC-talent: Fed følelse endelig at få chancen fra start

Randers FCs 17-årige angriber Marcus Mølvadgaard var tilfreds med sin egen præstation mod AC Horsens

02:01

Video: Google Maps

Fredag aften var AC Horsens hos besøg hos sine østjyske rivaler fra Randers FC, der i den anledning havde bragt et af sine helt store talenter i spil fra første fløjt.

17-årige Marcus Mølvadgaard var med i startopstillingen for kronjyderne, og efter kampen var han lykkelig for den første startplads.

- Det var en fed følelse endelig at få chancen fra start. Jeg har haft et par indhop, hvor det ikke er blevet til det, jeg gerne vil vise, lød det fra den unge angriber efter kampen.

Læs også Endelig: Randers FC vinder en fodboldkamp

Marcus Mølvadgaard er kendt for at være særdeles målfarlig, hvilket han har vist på diverse ungdomshold og Randers FCs danmarksseriehold. Mål blev det dog ikke til fredag.

- Jeg synes, at det gik meget okay. Jeg tænker ikke så meget på mål, men bare på hårdt arbejde. Det var det, jeg gjorde – hjalp holdet lige så meget defensivt som offensivt, sagde Marcus Mølvadgaard.

Næste mål for den 17-årige angriber er da derfor heller ikke at få scoret for kronjyderne.

- Målene skal nok komme, de har altid været der. Først skal jeg etablere mig i truppen. Jeg er stadig ung, så spilletid er det, jeg går mest op i, forklarede han.

Læs også Pourie sigter mod pokaltriumf og Europa League

Randers FC vandt kampen 2-0 – begge mål blev scoret af tyske Marvin Pourie.

Du kan se hele interviewet med Marcus Mølvadgaard i videoen øverst i artiklen.